Snart är det slut..

2011-04-28 @ 14:36:54
Sista inlägget från mig uppe i Hemsedal, sorgligt att åka härifrån, men lite skönt att komma hem å.

Påsken var en ganska lugn sådan, då vår sista snö har försvann för ett antal veckor sedan, vilket innebär att det förstås inte drar lika mycket folk. Men i alla fall, fredagen vart det after-ski och jag jobbade. Mamma och pappa kom upp på eftermiddagen och senare vid 7-tiden när jag slutat åkte vi till Kjokkenkroken och spiste middag :) Riktigt gott, för att inte tala om desserten, chokladfondant.. Mumms!

På lördagen var det tänkt att vi skulle åkt in för after-ski i Hemsedal, men vi hann inte riktigt så fick bli en lugn Påskafton med god mat och massa påskgodis.
Söndagen stängde vi på Solheisen, så blev vask hela dagen och rydda upp i cafét.
Måndagen fick vi fri och med soligt väder hela dagen, blev det solning på verandan för att sen åka in en sväng lite senare för att kolla in after-skin på Stavkroa men helt dött, så jag och Louise tog en fika hos sig och sen gjorde ett nytt försök, vilket gick bättre. Däremot var det after BEACH, så poolen var framme på dansgolvet med hawaiikransar och palmer och folk som gik runt i badshorts - kunde nästa tro det var på Mallorca istället, och blöt blev man.

Tidagen innebar jobb igen för att fixa det sista, dvs vask av hytterna omkring. På kvällen var det p-fest, först grill på terrassen på solstua och sen lite snack i soffan :)
Onsdagen åkte några av oss på tur till Oslo. Riktiga turister var vi med kameran i högsta hugg och såg bl.a. Slottet, Aker Brygge, en drink på Hard Rock m.m. Trevlig tur med gänget från jobbet.

Har inte hunnit lägga in bilderna än, så de kommer lite senare,

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback