Njuter av solen och ledigheten

2010-04-13 @ 22:25:53
Ja, nu var det ett bra tag sen jag skev, ungefär 3 veckor sen, jag vet jag sagt att jag ska uppdatera oftare men desto mer sällan blir det... Kan jag skylla på att jag har för mycket att göra? Nja, knappast på kvällarna i alla fall, fast å andra sidan är jag riktigt trött och somnar framför tv eller film alltför ofta..

Tiden går riktigt snabbt här uppe som sagt! Jag har varit här i 4 månader imorgon 14e april, och kom ihåg det som jag kom hit igår, vilket bara kan betyda att jag trivs och har riktigt kul! Men nu börjar det kännas att säsongen börjar ta slut; snön smälter, mindre folk i caféet och arbetskamraterna åker hem :( Ska förstås bli skönt att komma hem också, men får lite ångest för det samtidigt, detta har blivit mitt hem de senaste månaderna.

Idag har jag varit ledig, var nog 2 veckor sedan sist, vilket betyder välförtjänt ledighet. Jag och Jessica åkte till Sveg för jag skulle till Tandläkaren och fixa en sak. Var nog bland de värsta tandläkarbesök jag varit på, fick ett fint sår på köpet - härligt!, men skenan bakom mina tänder blev fixade i alla fall så lite nöjd får jag vara. Vi var även där för att kolla in stan och fika på ett av de coolaste café jag varit på, tänk er film-/musik-/50-talsinspirerat med massa smaskigheter! Och såklart var vi även på Dollarstore (typ Gekås fast lite mer plats, finns även i Svenstavik där vi vart några gånger). Efter var det meningen vi skulle åkt skidor på Skalet, men hann inte då klockan blev lite för mycket, men jag åkte lite ändå, fast hemma på Storhogna i någon timma, var ju bara tvungen att ge mig ut i en folktom backe med strålande solsken - hur underbart är det inte?

Sedan hem för att få i mig lite mat i magen och efter det lite bubbelbad efter en härlig dag, kan det bli bättre? Ja, det kan det, för just nu sitter jag och Ewe och gottar oss med chokladansiktsmask och bara njuter, och jag kan säga den luktar verkligen choklad! Lite vardagslyx ska man ha!

Imorgon är jag också ledig, då blir det upp klockan 9 för skidåkning och enligt vädergubben ska det bli strålande sol imorgon också, hoppas och håller tummarna för det!

Har även hört att solen tittat fram hemma, härligt att komma hem till våren och sommaren i Halmstad sedan också.. men just det! Innan jag kommer hem ska jag och min kära syster till Stockholm för att se Bounce i Globen, kommer bli svårt att slå det! Längtar, längtar!! Och när jag är hemma dröjer det inte heller länge förrän jag ska på Body Combat-utbildning i Göteborg (dvs borde börja med hårdträningen!). Och till hösten väntar nya äventyr utanför Sveriges gränser :) Finns så mycket jag längtar efter nu!

Så, nu ska jag ta bort masken och snart sova, Natti på er!