Update!

2010-10-31 @ 03:11:23
Uppdatering pa gang!

Lite som hant sedan siat ar Water raftingen, kanske inte varldens mest spannande men det var kul anda :) Med en rolig och galen guide blev allt sa mycket roligare!
Dagen efter akte vi upp till Lovina, kant for att kunna se delfiner i gryningen. Vi kom dit runt 2 tiden, checkade in pa forsta basta hotell och blev genast inkastade i en utflykt med dykning i Merhanjan, en bit darifran, sa nagra lugna dagar var bara att glomma ;) Sa pa fredagen bar det av och helt otroligt fint och haftigt verkligen! Pa med tuberna och dok ner i kristallklara vattnet, var som att simma i ett akvarium! Riktigt kul!
Samma kvall motte vi upp ett gang vi traffat pa Gili och kakade lite mat och lyssnade pa ett inte alltfor bra liveband med smoriga westlife latar, men sallskapet var trevligt iaf :)

Lagom trotta la vi oss for att sova tidigt for att ga upp kl 5 dagen efter for att se delfinerna. Aven detta en riktig upplevelse, delfiner som dok bredvid de sma fiskebatarna vi satt i, verkligen fint!!

Efter lite andrade planer akte vi lite tidgare an planerat ner mot Ubud igen, det blev mer shopping pa marknaden och sedan mot ett nytt hotell i centrala Ubud for forberedelser for det omtalade Halloween partyt! Med en utkladnad bestaende av nyinkopt klanning och en del smetande kajal i hela ansiket fick det att likna nagon typ av djungelfilur, ska visa bilder senare!
Idag blir det strosa runt nagra timmar i Ubud, kolla in lite galleri och kopa nytt las till vaskan, tappat nyckeln :(, min vanliga otur antar jag, men men latt att fixa!

Hor av mig snart igen for mer uppdatering!
Vill ha mer kommentarer, PLEASE! :)

BALI!

2010-10-25 @ 08:55:30
Ja nu antligen blir det uppdatering efter ungefar en och en halv vecka pa underbara on bali!
Vi har hunnit med en hel del, skulle kunna skriva en hel bok kanns det som sa mycket som vi har gjort.. Men jag tar det lite kort...
Efter en lang men bra flygresa med god mat och bra service landade vi antligen pa denpasar i bali lordag kvall. snacka om varme sager jag bara!
vi begav oss mot kuta beach direkt for at slanga av oss sakerna och en valbehovlig somn pa hotellet. Dagarna efter har vi akt moped till massa underbara strander, har en hel del bilder att visa nar jag ar hemma.. verkligen turkost vatten och vit sand, hur underbart som helst! och en harlig branna har man fatt pa kopet, gillart! dock borjat fjalla lite, men ska nog sitta i ett tag i alla fall :)

Efter nagra dagar pa Kuta med en del bada, fest och shopping akte vi vidare till Gili islands, paradiso verkligen! Inte som vi trodde dock, mer tempo och intensivt an vi trodde, skulle kunna vara dar ett tag till anda!
Pa Gili var det ocksa fullmoon party, riktigt kul men mina dumma malaria tabletter gjorde det inte lika kul for mig men men, man forsoker ligga pa topp anda :)
Efter ungefar 3 dagar pa Gili akte vi tillbaka till Bali och vidare mot Ubud, dar vi hamnade pa  ett av de finaste homestays nagonsin, tank er varldens storsta bunglaow med lyx tomt, kan fortafrande inte fatta.. har hamnade vi tack vare en trevlig balines i kuta som tipsade oss :)

Detta ar en liten del av vad vi gjort, och vi har hur mycket som helst kvar!! Vi ska till Monkey forest har i ubud, aven water rafting, for att inte tala om shoppingen som ar saa mycket battre har an kuta, aka ut med en bat i gryningen pa Lovina for att se delfiner - langtar!!, kanske se vattenfall och ikvall forhoppningsvis se vulkaner i soluppgangen.. och sjalvklart hojdpunkten - lara mig att surfa, mitt mal ar att kunna sta pa bradan, sa far hoppas jag kommer klara av det i alla fall..

Hoppas jag ska kunna uppdatera nagra ganger till, men som sagt ganska sa intensiva dagar och sa mycket vi vill gora gor det litr svarare, men ni far garna uppdatera mig om nagot kul hander hemma.
Hor av mig sa snart jag kan! :)
Tjing!

Nu bär det av!!

2010-10-14 @ 22:49:44
Jaa! Äntligen! Denna gång bär det av till Indonesien och den fina omtalade ön Bali :)
En långresa som jag alltid velat ska bli av har nu blivit till verklighet.. så om ca 12 timmar sitter jag på ett tåg ner mot Köpenhamn för att sedan med en restid på mer än 20 timmar (!) vara på väg mot BALI!


Kan det bli mer paradis!?



Kollade förresten hur längesedan jag skrev ett inlägg, och kom fram till att igår var det ett halvår sen!! Va?! Hur kan ett halvår gå så fruktansvärt snabbt? För ett  halvår sen var jag uppe i skidbackar om var fulla med snö med härlig vårsol komma krypandes.. och nu! Snart sitter man på en kritvit sandstrand med bara bikini och ska lära sig stå (och förmodligen lyckas surfa) på en surfbräda, kan det bli bättre?

Sen mitt uppehåll med bloggen har det blvit en hel del jobb i vår och sommar, och även lite ledighet med bl.a. en härlig 2 veckors semester i Turkiet i september!

Nu ser jag framåt, mot denna resa och massa nya äventyr och saker vi ska hitta på.. Ska försöka skriva några rader när jag kan (hur ofta jag än säger detta, men denna gång såå...) och försöka lägga upp en och annan bild kanske.
Så håll utkik här lite då och då, så är ni uppdaterade :)

Godnatt!

Nervös, spänd, glad, pirrig, irrig, förväntningar, inga förväntningar.. resfeber tror jag det kallas!