Ledig imorgon!

2010-03-22 @ 22:15:53
Hej på er,

skäms på mig, var ett bra tag sen jag bloggade nu, nästan 2 veckor sen, inte bra!
Så därför tänkte jag gå igenom lite snabbt (vilket brukar låta kortare än vad det är) vad som hänt på senaste..

Torsdag, den 11e var det som sagt min födelsedag. Jag vaknade på morgonen, skulle börja jobba 10,30 men vid 9,30 får jag ett samtal från sambo (även kallad Evelina) att jag behövdes på jobbet, då det var mycket disk i frukosten eller något sådant. Jag, lättlurad som jag är (kan säga att när det gäller sånt kan jag gå på vad som helst) gick jag upp till hotellet, in till personal omködningsrummet och började lite smått att stressa av mig jackan. Börjar höra lite fnissande från både Elin och Jessica, som då jobbade frukost, och börjar bli lite misstänksam.. In till p-matsalen och ser att jobbarkompisarna står och börjar sjunga "Ja må hon leva..." Snacka om överraskning! Och jag börjar lipa, för där har de gjort en finfin tårta med texten "Grattis Fisen", dom är fööör söta!
Dagen gick jättebra på jobbet, en bra dag i cafét med humöret på topp. Jag kunde inte bärga mig vad Jessica skulle hitta på på kvällen..
Slutade jobba vid 17 och skulle vara klar och tillbaka på hotellet klockan 18 igen.. Så uppe vid hotellet igen stod Jessica och väntade på mig, hon hade inte sagt någonting vad vi skulle hitta på, bara att det skulle bli en överraskning!
Gick till Vinterträdgården på hotellet och där ser jag mamma och pappa sitta med Lotta, Majje och Tessan! Kunde inte tro det var sant! I 3 månader har de lyckats hålla detta hemligt. Börjar storlipa igen när de står och sjunger "Ja må hon leva.." och sen var det lite småprat och presentöppning. Tack för jättefina presenter! :)
Sedan åt vi i restaurangen, 3-rätters, jättegott verkligen och sedan bar det av hemåt, alla var lite småtrötta.. En oförglömlig födelsedag och bättre 20-årsdag kan man knappast ha :)

På fredagen jobbade jag igen och sen på kvällen blev det tacoskväll på Logen och lite firande med utgång på Skalet. Lördagen jobbade jag också, träffade mamma och pappa sen på eftermiddagen, var grymt trött, och på väg till att bli sjuk kändes det som så fick bli den lugn kväll med melodifestival final.
På söndagen var jag ledig, och jag och pappa åkte skidor, lite på Hogna och även en sväng över till Klävsjö. Riktigt fint väder var det, kunde inte varit bättre skiväder och nästan inget folk i backen, perfekt! Fikade med mamma på cafét, som hade åkt längd innan, och sen ut i backen igen. Efter några åk sa benen till och åkte tillbaka till hotellet och bubblade en stund. Härligt!

Mamma och Pappa åkte tillbaka till Halmstad på måndag förmiddag, lite tomt blev det :( Men dagarna har rullat på här, tiden går alldeles för fort, om ungefär en månad lämnar jag Hogna och tillbaka i lillstaden igen.
På senaste dar har jag dragit på mig en förkylning, inte lika mycket nu, men en jäkla hosta som kommer smygandes på kvällarna som aldrig verkar vilja försvinna. Men jag har bestämt, ska jag bli frisk så ska jag!

Idag har jag jobbat själv icafét, fick lite hjälp från Jessica, men i stort sett hela dagen själv. Men det gick bra, var en lugn dag på Solsidan.. Imorgon är jag ledig, då ska jag och Jessica till Östersund för att kolla runt lite, kanske man hittar ett och annat.

Har blivit otroligt dålig på att ta bilder, får bli skärpning på det, ska försöka bättra mig! Och uppdatering ska komma oftare! :) Här får ni i bilder vad som hänt:




Skidåkning                                            Den berömda tårtan


Redo för utgång!                               Kvällsskidåkning på Skalet

Tisdag

2010-03-09 @ 22:02:43
Nu sitter jag här som vanligt framför datorn en helt vanlig tisdagskväll (som i och för sig liknar de flesta andra dagar) och tittar lite halft på Desperate Housewives på femman, vilket jag inte fattar så mycket av då jag knappt sett ett helt avsnitt, men lite roande är det trots allt. Lite trött, då min sömn var typ 4 ½ timma efter en trevlig kväll på Måndaxklubb, men det är bara måndag en gång i veckan... Var även ledig igår, då min dag bestod av att jag gick upp 11.30, skönt med sovmorgon, lade in några tvättar, fikade och allmän slappdag, och som sagt Mpndax på kvällen.

Satt nyss och funderade på hur snabbt tiden går, då menar jag riktigt snabbt! Kan inte fatta att jag snart varit här i 3 månader! Vart tar tiden vägen? Och jag har hunnit med det ena och det andra; träffat massa goa och glada och härliga människor, firat jul och nyår, jobbat (MYCKET), festat, åkt skidor, åkt bräda, utflykter, färgat håret m.m.
Ja just det, för er som inte visste, jag är numera brunett! Ja, dels blev jag överatalad av roomien (som för övrigt är en av de bästa på att övertala) och sen tänkte jag efter, nu har jag varit blondin i hela mitt liv, kanske dags för lite förändring? Så, efter någon timma i "frisörstolen" hemma i stugan så gick jag från blondie till brownie, och jag trivs i det! Men är fortfarande Lisa, bara med annan hårfärg, och får fortfarande höra blondinskämten ;)
Men nu måste jag lägga till en sak som nyss hände, jag är tydligen inte den enda som fortfarande är "blond" (på insidan). Min sambo håller på att söka jobb och ska skriva in sin e-mail och lösenord, men DET FUNKAR INTE! skriker hon, och efter försök efter försök, säkert i en halvtimma, säger jag till henne: "Du kanske ska prova med "Ny användare?" Haha, och här har Ewsan försökt med sitt lösenord om och om igen utan att lyckas, konstigt då man kanske ska bli medlem innan man skriver in...
Ja, jag säger då det, detta kommer jag leva på ett tag!

En sak till på tal om att tiden går (för) fort, snart är man också 20! Tänk lilla jag 20, kom ihåg när man fyllde 18 och tyckte man då var stor.. 2 år går riktigt snabbt! Så, om två dagar smäller det! Ska jobba på dagen, sen ska Jessica överraska mig?! Är inte lite nyfiken nu, nej nej... Och så  blir det nog utgång på fredag eller lördag :)

Snart börjar Cougar Town, en kul serie som började förra veckan, så då blir det mys framför tvn med kanske en kopp te på det.
Sedan blir det nana, jobbdag imorgon 9-17. Jobbar nu hela veckan fram till söndag, sedan ledig på söndag och sen jobb varje dag hela nästa vecka (inkl. en del långpannor), jag gillar't, mycket jobb!

Kan lägga in en bild på den nya brunetten, dock uppsatt hår, men i alla fall ett litet smakprov,
Nu Cougar Town..
Natti!

Ny vecka, även kallad Stockholmsveckan...

2010-03-01 @ 23:00:15
Nu har ni (de få läsare som följer bloggen) fått vänta lite FÖR länge på uppdatering från min sida. Kollade sist, 18/2, det får inte hända, så nu blir det minsann ändring på det!
Har på senaste jobbat mest, en del utgångar har det blivit och många myskvällar :)

Och som sagt, nu är Stockholmsveckan här och alla 08-or har invarderat hotellet, vilket betyder fullt upp hela veckan lång, men jag säger då det, hellre mycket att göra än inget alls! Idag har det nog inte varit så mycket att göra sedan nyårshelgen, och rekord hoppas vi på snart igen!
Imorgon börjar jag 10,30 och jobb fram till 17, sedan får jag se var dagen blir av, kommer nog vara lika sliten som idag, så mys i soffan blir det nog :)

Natti natt på er!

Erik visar stolt upp sin rumpa!

 

Fullmåne på Hogna